Transpecies Society és una associació fundada el 2017 pels artistes Neil Harbisson, Moon Ribas i Manel Muñoz. Aquest darrer, el més nou en el món ciborg, ens visita per fer-nos entrar en aquest univers, a l’hora que explicar-nos la seva pròpia experiència. Descobrim, com ells l’anomenen, l’art de crear nous sentits i òrgans, i entre Lana del Rey i Azealia Banks coneixem quin és i a què es dedica l’òrgan tecnològic del Manel.

Però estem en plena setmana eurovisiva: dissabte se celebra a Tel Aviv la 64ª edició del festival de la cançó més important de l’any, i hem d’escalfar motors i conèixer els favorits d’enguany. Clar que no podrem evitar recordar hits com ‘Diva’ de Dana International o ‘Dime’ de Beth.

Madonna, que encara no ha assegurat si actuarà finalment a Eurovisió, ha publicat recentment un nou avançament de ‘Madame X’, una de les novetats destacades de la setmana, juntament a Kim Petras, Mary J. Blige o el tàndem Sheeran-Bieber.

Deixeu-vos seduir pel poder de la tecnologia, els sentits i, perquè no, també per la màgia del pop més “hortera”: no ens falta de res aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!