L’any passat, Mahmood va triomfar a Eurovisió amb ‘Soldi’, en representació d’Itàlia. Tot i quedar en segona posició, va acabar convertint-se en la cançó sortida del festival més escoltada a Spotify. I això, naturalment, només va ser l’inici d’una carrera prometedora. Tant prometedora, que ha arribat a telonejar a una llegenda, Lauryn Hill, de qui es confessa admirador. Contactem amb Alessandro (nom de pila del cantant) per l’estrena del seu darrer tema, un ‘Dorado’ que ens porta de viatge al Museu Egipci de Torí, fent honor a les seves arrels, i descobrim què hi fa Bugs Bunny a la portada del senzill. Mahmood: torna aviat i fes-ho en cos present!

Però també tenim visites de carn i ossos! La barcelonina Sofia Coll ja ultima el seu àlbum debut, que veurà la llum el setembre i del que no només ens revela el títol, sinó que, a més, en podrem escoltar una petita exclusiva i tot! Però mentre no arriba, podem gaudir del darrer tema que ens presentava, ‘Tú mente y yo corazón’, a banda d’algunes de les seves dives referencials: Beyoncé i Christina Aguilera.


Foto: Daniel Prizz

La segona, i darrera, visita presencial és la de Las Bajas Pasiones, un projecte musical que no precisa ser etiquetat, que muta, però indubtablement dissident. A principis d’any van presentar nou àlbum, ‘BICHX RARX’, i malgrat que la pandèmia els va congelar la possibilitat de presentar-lo en directe, ara ens porten, en primícia, l’estrena de ‘Libre’, el nou senzill. I, per sort, si així ho permet la situació actual, podran finalment presentar el disc a la Sala Montjuïc el proper 9 d’agost: no hi falteu!

A més, ens trobem en una setmana de força moviment pel que fa a les novetats musicals nacionals: La Zowi s’ha ajuntat amb l’Albany pel seu tema estiuenc, el també granadí Chico Blanco presenta ‘Fantasía’ i Sen Senra, que no s’està quiet, també ve amb nou senzill, ‘Perfecto’. Aquests se sumen al més recent d’Anne-Marie, Katy Perry i Diplo amb Noah Cyrus.

I si heu llegit per tot arreu allò de #FreeBritney i seguiu sense saber de què es tracta, aquí també us ho expliquem!

Notícies, novetats i uns convidats DE LUXE! El millor pop no descansa a l’estiu i és tot aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!