Com que ja som a novembre, ens trobem ja de ple en el mes regent d’Escorpió, i això ens obliga a recuperar l’Horoscopop, la secció que ens porta la Lu Vargas i amb qui utilitzem els astres per observar algunes superestrelles del pop. Aquest cop, posem l’ull sobre la figura inquietant de la Lil’ Kim i li demanarem que ens parli d’alguns dels artistes escorpió més notoris de la història contemporània. I ja que hi som… què us sembla si ens fixem en què diuen els astres del pròxim convidat, el Luc Lorén?

Encisat i inspirat per Britney Spears i les Spice Girls, ha sabut tirar del fil i trobar l’èxit gràcies a les xarxes socials i YouTube. Ara aprofita el seu paper d’influenciador per donar un missatge de llibertat i educar en altres realitats i sexualitats. I el seu somni d’estrella del pop es fa realitat en els seus xous com a DJ: ballarins, focs i, fins i tot, micro en mà fan de les seves sessions alguna cosa més que una punxada.

A la segona hora acollim al Carlos Torres, més conegut en el món de l’oci nocturn com a HAL9000. Amb ell pugem a la màquina del temps i no en baixem en una bona estona: recorrent la seva biblioteca personal i professional, ens topem amb imprescindibles del segle passat, des de The Cure a els Beatles, amb menció especial a Kraftwerk. Aquests referents han marcat, sens dubte, els seus DJ sets, en els quals les guitarres es fusionen amb l’electrònica constantment.

Tot això, embolcallat per les novetats de Dua Lipa, C. Tangana, La Roux, les germanes HAIM…

Acompanyeu-nos en un programa ple d’estrelles aquí, a l”Habitació 910′ de betevé.