Tot i que telemàticament, el jove cantant entra a l’’Habitació 910’ per presentar el seu segon senzill, que el cap de setmana passat ho petava a Apple Music i es convertia en “trending topic” a Twitter. L’egarenc ens explica d’on neix, com va concebre la cançó, com està vivint els primers tastets de fama i com és iniciar una carrera musical en temps de pandèmia. A més, ens destaca Bruno Mars i Michael Jackson com a ídols musicals, i s’acomiada amb una data: el proper 22 de juliol podrà presentar la seva música en format ben íntim a Madrid… Si visiteu la capital, ja sabeu!

També ens visita Tauro, l’àlies que utilitza Carles Pineda per al seu nou projecte musical, en el qual s’encarrega de tot: compon, produeix, masteritza i interpreta. Aquest divendres veu la llum ‘Ermita’, un àlbum de 9 talls del qual ja coneixem dos avançaments: ‘Oportunidad’ i ‘Dime’. Ens parla de les dues vessants d’aquest treball, una de més terrenal i una altra de més mística, i no us imaginareu quin paper hi juga la baralla del tarot! A la seva “playlist” personal, hi trobem una preferida de la casa, Kim Petras, però també hi són Tyler, The Creatos i Kali Uchis, així com Joji, una perla que no coneixíem!

I com que li agafem gust a això de rebre visites, també fem passar al periodista Nacho Encinas, que després d’anys a la ràdio aquest any ha emprès la seva primera gran aventura televisiva. Avui, però, ve a parlar de cultura, especialment d’espectacle, i ens porta un llistat dels teatres de Barcelona que s’han vist obligats, en els últims temps, a abaixar la persiana, i quines creu que són les perspectives que esperen a l’escena teatral.

Pel que fa a novetats, tenim nous senzills estiuencs de Mueveloreina, J Balvin i The Weeknd amb Doja Cat, per citar-ne només alguns.

I vosaltres? Entreu, us fem un lloc a l”Habitació 910′ de betevé!