‘Chromatica’, l’esperat sisè àlbum d’estudi de Lady Gaga, es publica finalment aquesta setmana i inclou, entre d’altres, una col·laboració molt celebrada: ‘Rain on me’ és un tall neodisco que s’acompanya d’un dels grans noms del pop actual, Ariana Grande. Un duet que ens serveix per celebrar aquelles ocasions en què les grans dives han unit forces entre elles: Shakira i Beyoncé, Britney Spears i Madonna o Mariah Carey i Whitney Houston. I és que, per més que el món vulgui mostrar el contrari, han demostrar en nombroses ocasions el poder de la sororitat.

Però a banda del nou treball de la Germanotta, aquesta setmana Barcelona celebra el pas a la fase 1 de la desescalada cap a l’anomenada “nova normalitat”. Tenim clar com serà aquesta per la indústria de l’oci i la cultura? És un dels temes que tractarem amb José Mola, responsable de Comunicació de l’Observatori contra l’Homofòbia i autor del llibre ‘Menos drama y más banana’. Ens preguntarem amb ell què passarà amb la celebració de l’Orgull, però també parlarem de problemàtiques dins del col·lectiu LGBTIQ+, com la plumofòbia.

Per la seva banda, en Pau Corbalan, cofundador de la plataforma Cooncert, ens explica el nou projecte que acaben de tirar endavant amb la discogràfica independent Music Bus, i, respecte al futur de la música en directe, el seu positivisme i confiança es contagien, i és que té raó: un concert en viu és incomparable!

I encara tenim més companyia: ens visiten l’Iker i la Lídice, en Miki i l’Alexa de la sèrie de la casa, ‘Oh my goig’. En espera de rebre’ls a l’estudi quan la situació ho permeti, parlem breument sobre com han encarat els seus papers i la representació queer a la ficció.

I vosaltres, teniu un duet femení preferit? Entreu a l’’Habitació 910’ i descobriu si fem “match”!