Si tenim clar que les tendències neixen a l’underground i acaben al “mainstream”, la figura de Rebeca Sueiro és precisament un nom indispensable a l’hora de fer que això passi en el món de la moda. És un animal dels marges, reina de les “raves” convertida ara, com ens diu, en “senyora ratxeta” (terme utilitzat per anomenar les noies de barri, que en l’argot del trap ha esdevingut un mot ple d’orgull de classe), i d’això s’impregna la seva feina com a estilista. Pel que fa a la música, ben variada però sempre poderosa i amb nom de dona: ens porta Madonna, La Mala, Missy Elliott i Robyn.

Eclèctica també és la llista de reproducció d’Aida Tibak, cantant de música urbana natural del Poblenou. El funk carioca del Brasil, l’R&B de principis del mil·lenni o el reggaeton clàssic s’aglutinen en el seu imaginari i donen com a resultat creacions com el seu darrer EP, ‘Shot’, que publicava la setmana passada i del qual ja destaquem un tall anomenat ‘Puma’.

A més, el “girl power” no abandona la nostra ‘Habitació 910’ mai, i us portem un petit monogràfic que repassa un any que va ser grandiós per a les artistes del pop: agafem la màquina del temps de betevé per tornar al 1998, quan Britney Spears arribava a la indústria, Cher es reinventava amb ‘Believe’ i Madonna publicava un dels seus àlbums més celebrats, l’inigualable ‘Ray of light’.

Per si eren poques les fèmines que ens acompanyen, completen la festa les novetats de Rosalía, Mueveloreina, Karol G amb Nicki Minaj i Iggy Azalea amb Alice Chater.

Si voleu sumar-vos-hi, ja ho sabeu: entreu a l’‘Habitació 910’ de betevé!