Segons Timberlake, el seu nou treball, ‘Man of the woods’, seria el més personal fins ara. I també prometia una mica d’arrels, de gust americà, de country, i ho trobem, encara que sigui en un segon terme. Perquè ell continua sent un príncep de l’R&B més pop i ho va demostrar diumenge a l’actuació de la mitja part de la Super Bowl. Escoltem, doncs, els millors talls d’aquest nou àlbum.

En termes europeus, el seu lloc se’l va guanyar Craig David a principis del nou mil·lenni, i aquesta setmana torna amb un so totalment actualitzat en aquest ‘The time is now’, que podem entendre com tota una declaració d’intencions: el moment ideal per tornar a la primera línia del pop era ara.

I les novetats més ballables ens les porten algunes de les artistes que més en saben, de fer-nos moure els malucs: Jennifer López, Iggy Azalea —que per fi anuncia nou disc—, Shakira d’allò més íntima amb Maluma i l’estrella local més internacional del dancehall: Bad Gyal.

Necessiteu més motius per entrar a l’‘Habitació 910’? Què us sembla un passeig per Suècia i el seu indiscutible talent pel pop alternatiu? Tove Styrke i Rebecca & Fiona són de les nostres nòrdiques preferides!

No hi ha excuses: seguiu-nos a betevé 91.0 FM i a beteve.cat!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part