No és difícil reconèixer una de les seves il·lustracions en veure-la. Les formes, els colors, els personatges i les escenes que s’hi plasmen tenen un no-sé-què de proper. Darrerament, de fet, l’haureu vist constantment pels carrers de Barcelona: Roda ha estat el responsable del cartellisme del Carnaval de Barcelona 2020. Un encàrrec que ens serveix d’excusa per conèixer millor la seva trajectòria, quin ha estat el seu camí i quins referents culturals l’han esculpit. Ja us n’avancem noms: no només les grans folklòriques, de Jurado a Flores, sinó també artistes tan diversos com La Prohibida, La Oreja de Van Gogh i Róisín Muprhy. Abans de marxar, a més, ens deixa amb el seu descobriment vital més recent, que és més aviat un consell que podeu seguir, o no.

També ens visita Mario Temiño, comunicador que va seure durant força temps a comentar ‘Mujeres, hombres y viceversa’ per, a partir d’allò, començar a buscar nous reptes i emocions. Un d’aquests ha estat ‘YourWay Magazine’, una revista sobre cultura i entreteniment que va iniciar amb amics. O la seva nova aventura, que ve a presentar-nos: un podcast que està a punt de veure la llum i que portarà per nom ‘La vida sigue igual’.

Les novetats de la setmana venen protagonitzades per noms consagrats (C. Tangana, Major Lazer o Kesha) però també per propostes menys conegudes com Lauv, Dorian Electra o Victoria Monét, a qui coneixíem pels seus treballs amb Ariana Grande.

I, a més, ho tancarem amb la màquina del temps que ens portarà directes a finals dels 90. No deixareu de ballar! Ja ho sabeu: a l”Habitació 910′ de betevé s’hi allotja tot el pop, només falteu vosaltres!