Nascuda a Manchester, l’artista ha crescut envoltant-se dels clàssics, però també amb l’ull posat sobre les artistes més avanguardistes del neo-soul i l’R&B. I es nota: la seva música evoca passat i futur, i sempre sona elegant. La seva selecció musical per l’’Habitació 910’ inclou una llegenda com Whitney Houston, però també hi caben apostes tan actuals com Jorja Smith i AlunaGeorge.

Ens presenta el seu darrer tema, ‘Ponlo en on’, i ve amb un desig per a finals d’any al que nosaltres també ens hi sumem.

Per la seva banda, Dídac, aka Yung Mare, és pioner del trap patri amb la P.A.W.N. Gang, i ara també responsable del tema que marca l’inici de la carrera musical de P!nk Kardashian. D’ella coneixíem, sota l’àlias de Pinkpinkdust, la seva faceta d’estilista, maquilladora i DJ. Junts presenten ‘iNA’, i ja ens avisen que pròximament arriben coses noves per a totes dues parts.

I reprenem, per fi, la secció ‘Drames pop’, en la que recordem fets tràgics, baralles i qualsevol tipus de xafarderia que involucri alguna estrella del pop. I ho fem per explicar la història de Selena Quintanilla, la desapareguda estrella del pop “tex-mex” que a principis de la dècada dels 90 va portar la música llatina a un altre nivell. El març passat es van complir 25 anys de la seva mort, i calia que coneixéssiu tots els fets!

A més, destaquem les novetats de Megan Thee Stallion, Aleesha, Evripidis & His Tragedies i London Grammer.

El pop del passat, del present i del futur, el trobes a betevé!