“Operación Triunfo 2017” segueix sent un fenòmen, i d’aquí en sortirà el proper dilluns la cançó i intèrpret (o intèrprets, en plural) que representarà a Espanya al Festival d’Eurovisión d’enguany. Aquí a l’’Habitació 910’ n’estem pendents, repassem els candidats, els seus autors i ens atrevim amb les nostres pròpies teories. Serà un duet o un tema en solitari? Amaia d’Espanya o el tàndem format per Ana “War” i Aitana?

A aquesta darrera, per cert, l’acaben de demanar des de l’Arenal Sound per a la seva edició d’aquest proper estiu. La veurem al cartell? Qui sap! El que si que sabem és que, també dilluns, coneixerem el cartell del Primavera Sound. I aquí també tenim les nostres propostes. Us imagineu a Dua Lipa o Kali Uchis al Fórum de Barcelona? Nosaltres ja ho estem veient!

De moment, però, el que sabem segur és que grans estrelles com Justin Timberlake, Lily Allen o Kylie Minogue tenen a punt el seu comeback, i poc a poc anem coneixent-ne els seus avançaments: avui n’escoltem els més nous, acabats de sortir del forn.

Teniu ganes d’escoltar les nostres apostes pel futur més proper del pop?

No espereu més i entreu a l’’Habitació 910 de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part