Comencem l’any amb moltes visites, novetats i, sobretot, donant gas a la màquina del temps!

 El primer hoste de l’’Habitació 910’ de l’any és l’Hugo Myya, un jove músic que a finals del 2020 va publicar el seu primer tema, ‘Beyoncé’, una cançó que va tenir covant-se dos anys abans que veiés la llum. També se suma l’Alejo Ayala, realitzador del seu vídeo, i amb tots dos parlem del futur més proper… i els sotmetem al test de cultura pop!

 El següent convidat fa uns quants anys més que és a la indústria musical. Ulldeter és el projecte en solitari de l’Aleix Clavera, amb el qual ja ha publicat fins a tres àlbums, però la seva relació amb la música es remunta al 2008, i ha implicat artistes com el Guincho o el grup Extraperlo. Rebobinem cap al seu passat, però sobretot desgranem el present i el seu darrer àlbum, ‘Tresor’, del qual destaquem el seu principal senzill, ‘A rebuf’.

Tanca la nit la Marta Barberá, creadora de 2nd Funniest Thing, un projecte que va néixer com a blog i que, des del “fes-t’ho tu mateix”, busca activar la consciència mediambiental. Amb ella, podeu donar per segur que la conversa ens portarà a debats ben interessants i necessaris, però sense perdre l’humor i, és clar, sense deixar de ballar: recuperem Daft Punk, per petició de la Marta!

 I ja que estrenem any, encenem la màquina del temps per veure què va passar fa 10 i 20 anys… Recordeu quins temes sonaven d’Alicia Keys, Adele o Shakira? 

 Però no oblidem el present: tenim contingut nou de Justin Bieber, Harry Styles o Gwen Stefani, i a escala nacional el vídeo més recent de La Dani.

Prepareu-vos, que encetem el 2021 amb el millor del pop aquí, a l’’Habitació 910’, de betevé!