‘Disfraz de tigre’ o ‘No hay nada más triste que lo tuyo’ s’han convertit en títols indispensables per entendre i explicar la història del pop electrònic, indie i underground del nou mil·lenni al nostre país. Hidrogenesse, el seu univers sonor i la seva manera única de dir les coses han marcat escola, i la seva inquietud i curiositat constant els ha portat fins avui. No deixen mai indiferent a ningú, mai no deixen de provar i sorprendre. I un bon exemple és el seu darrer joc musical, l’EP ‘JO JO BO BO (Dubs)’, que en Carlos i en Genís ens porten a l’’Habitació 910’.

Si parlem de l’avui, la barcelonina Julieta no pot representar millor l’escena pop de la terra. Amb temes com ‘Tum valores” o “Tu juru Ju’, publicats l’any passat, va començar a guanyar-se l’atenció del públic més jove, i el 16 de setembre va arribar el seu segon miniàlbum, ‘Ni llum ni lluna’, amb què deixa ben clar que ha vingut per quedar-se. I que així sigui, que un talent com el seu és el que necessita l’escena nacional. Si vols ser-ne testimoni, aquest dissabte, 8 d’octubre, podreu gaudir del seu directe al festival Fanàtik de l’Hospitalet de Llobregat!

I posades a celebrar carreres, no podem obviar la reina de les reines. Aquesta mateixa setmana es compleixen 40 anys de la presentació en societat de Madonna. ‘Everybody’ arribava l’octubre del 1982 i ens serveix per repassar els moments més icònics de la seva carrera, els senzills menys recordats o les col·laboracions més sonades. Llarga vida a la reina del pop!

Aquesta setmana, la Carla ens porta fins al Guinardó per parlar-nos del festival Empodera’t, i l’Alvie suma als seus ʺGourmet Tracksʺ FKA twigs o Evripidis & His Tragedies, el més nou de Christina Aguilera, Bad Gyal i Selena Gómez.

Pop ʺmainstreamʺ i d’avantguarda, pop d’ahir i pop de demà: tot el trobaràs a l’’Habitació 910 de betevé!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: