En una de les finals més disputades de la història del programa, Famous es va alçar com el guanyador d’OT2018 pocs dies abans de Nadal. Des de llavors ha estat de gira i, com molts dels seus companys, no ha volgut tenir pressa a presentar música pròpia. Finalment ho va fer a finals d’estiu i, segons ens diu, amb ‘Bulla’, el seu debut, va voler jugar una faceta d’ell mateix que va descobrir dins l’acadèmia: la del Famous més ballable. A més, com sempre, explorem quins artistes han marcat la seva trajectòria, i hi trobem Ariana Grande, Beyoncé o Sam Smith.

I d’estrelles internacionals a la gran diva nacional: recuperem els èxits més emblemàtics de Mónica Naranjo amb motiu de la visita de l’Ana i el Miguel, els creadors del documental d’impacte ‘Mónica y el sexo’. Ens expliquen com ha estat el procés creatiu del programa, però també com han arribat fins aquí i quina música els ha acompanyat sempre.

Per tancar el programa, encara tenim temps de rebre la cantant de hip-hop i R&B Berta Garrido, que fa poques setmanes va publicar ‘No renta’, i que ens promet més música abans que acabi l’any.

Katy Perry, Rels B i Mueveloreina tanquen les novetats de la setmana.

No hi cabem de tant pop, però us fem lloc: acompanyeu-nos a l”Habitació 910′, de betevé!