Connectem amb Madrid per conèixer la còmica, comunicadora i il·lustradora Elsa Ruiz, que, malgrat les més de vuit setmanes de confinament, no perd el sentit de l’humor. Com perdre’l si, tal com ens explica, va ser l’humor, la comèdia portada als escenaris, el que va acompanyar la seva pròpia transició? Un camí, diu, que es va omplir de “spoilers” d’allò que estava a punt d’arribar. Entre anècdotes amb disfresses de Lady Gaga o Amy Winehouse anem coneixent més l’Elsa, com ha estat arribar fins a on és ara, pasant per ràdio i tele. Ja de pas, aprofitem perquè ens faci cinc cèntims del llibre que prepara, el seu primer recull de tires còmiques, ‘Lost in transition o la historia de la pizza con piña’.

Una altra conversa molt interessant és la que ens espera amb la Francesca Tur, “cool-hunter” responsable del Tendencias TV, que ens comentarà els resultats que, per ara, han pogut extreure del seu darrer estudi sobre l’estat de les indústries culturals arran d’aquesta crisi global que estem vivint. Com està reaccionant el consumidor? Què s’espera de l’artista? Quin serà el futur de la cultura? Tornarem al mateix punt o aprofitarem per canviar?

El demà encara és dubtós, però l’avui el podem palpar, i ve amb el més nou de C. Tangana, Sen Senra o Kelly Rowland, i amb Dua Lipa o Doja Cat afermant-se com les estrelles del moment.

Però… i si tirem enrere? Ja fa 20 anys que vam canviar, no només de segle, sinó de mil·lenni, i enfilant-nos a la màquina del temps de betevé ho volem celebrar amb alguns dels moments, àlbums, artistes o cançons que més van marcar aquest punt d’inflexió: Madonna, Christina Aguilera o Eminem es fan un lloc a l’’Habitació 910’.

El pop del demà només el podem intuir, però el d’ahir i el d’avui són aquí per fer-vos vibrar!