El 2018 tot just acaba de començar però ja apunta maneres: Bruno Mars ha convidat a Cardi B en el seu darrer single, Lana del Rey acompanya al jove BÆRNS i Kesha regala la seva veu a una banda sonora. I no oblidem que ’Operación Triunfo 2017’ segueix formant futures promeses nacionals. Per ara, ja han presentat el seu tema coral, ‘Camina’, cridat a sonar sense parar els propers mesos.

Tot i que el gran regal de Reis serien les entrades pel festival ‘Coachella’ als EUA, que tot just acaba de fer públic el seu cartell. Beyoncé, The Weeknd i Eminem al capdamunt i altres noms d’allò més variats, de HAIM a Kelela, passant per consagrats com Jamiroquai o Nile Rodgers.

I tenim visita en el primer programa de l’any! Ens acompanya l’asturià Oskar Fanjul, redactor d’’El Rescate Musical’’, que ens porta el seu Top 5 de temes de pop nacional per “venir-se amunt”: de Tino Casal o Los Vegetales a La Casa Azul.

Per acabar, la màquina del temps, que tant ens agrada, ens farà viatjar al 1998 per recordar i reviure moments icònic d’el pop de llavors.

Comença l’any impregnant-te del millor pop a l’’Habitació 910’ de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part