Des de Madrid, HOSOI aposten per roba sense gènere, o si més no sense etiquetes. Acaben de presentar la seva col·lecció primavera-estiu 2018, protagonitzada pel verd i la vida nocturna. “Todo mi cuerpo es jade, la luz del sol me hace brillar” canta Joe Crepúsculo a ‘Jade’, cançó que dóna el nom a la col·lecció, però no és la única referència musical que acompanya el disseny de les seves noves peces: també mencionen Divine i Chimo Bayo. D’una cançó a l’altra, ens endinsem en l’univers de la seva marca.

I posem la mirada al Regne Unit amb la jove i talentosa Jorja Smith, que acaba de rebre el Critics’ Choice Award als Brit 2018 —premi que la reconeix com la promesa de la música britànica—, però també amb Ed Sheeran i les seves dues darreres col·laboracions amb grans dives del pop. I no ens movem del país, perquè l’explosiva Charli XCX ens insinua novetats carregades de col·laboracions d’allò més potents…

Tornant a casa, trobem pop nacional amb sabor italià: Chico y Chica, per una banda, i Papaya, per l’altra, ens sorprenen versionant, amb molta classe i encert, Battiato i Patty Pravo, respectivament.

Si vols vestir-te del pop més brillant, entra a l’’Habitació 910’, de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part