Vàrem conèixer Maria Bioke al 2016 , quan va començar a publicar alguns senzills. Ara, per fi, l’artista andalusa visita “L’habitació 910” de betevé per parlar del seu primer àlbum, “Motto”. El va publicar l’estiu passat i hi trobem talls com ‘Four times’ o “Soltera”, un duet amb África, l’ex-concursant d'”Operación Triunfo”. Parlem amb Maria Sioke del procés creatiu d’aquest treball, de la dificultat de mantenir la motivació, i de com enriqueix rodejar-se d’altres artistes.

El nostre estilista particular, l’Uriolo, comenta moments icònics del mes de novembre protagonitzats per algunes de les celebritats més pop del segle: Paris Hilton, Britney Spears, Lady Gaga i Kim Petras. A més a més , parlem de Reteena, el Festival Audiovisual Jove de Barcelona. Aquest any l’Uriolo i l’Alvie hi participen amb xerrada sobre moda i audiovisual dels anys 2000.

Destaquem un dels llançaments més importants de l’any, el “30” d’Adele, i celebrem també el triomf de Nathy Peluso i Karol G als Grammy llatins.

Moda, música, entreteniment… Què més vols? Entra a l’’Habitació 910’ i acompanya’ns en aquestes dues hores de pop, pop i només pop!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica, aquí:

Llista de reproducció: