Ja se sap: els propers mesos s’ompliran d’àlbums, senzills, tornades inesperades i d’altres de molt desitjades. I a l’‘Habitació 910’ no donem l’abast entre tanta novetat!

Taylor Swift va anunciar-nos nou llarg per al novembre, i ja té un segon avançament: ‘…Ready for it?’, tema produït pel suec Max Martin. Però no és l’única: Miley Cyrus, a menys d’una setmana de publicar el seu disc més country, ens porta un tercer senzill que ja ens ha enamorat. Per la seva banda, Jessie J tonteja amb un R&B molt elegant en el que podria ser el preludi d’un nou llarga durada després de tres anys.

També toca escoltar Shakira, que estrena videoclip, a Sia, amb la seva enèsima col·laboració en una banda sonora i a Lorde, que ens sorprèn amb una remescla del “Homemade Dynamite” molt ben acompanyada.

I la nostra màquina del temps particular està que treu fum: recordem  grans icones pop dels últims anys, de Roxette a Madonna, fent una parada important cap als inicis de Lady Gaga, que ha hagut de cancel·lar gira i que no visitarà, per ara, Barcelona, tal com estava previst per a aquest cap de setmana.

A l”Habitació 910′ de betevé 91.0 fm no hi falta mai el més fresc del pop… Ens acompanyeu?

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part