Possiblement la seva és una de les veus més virtuoses de les darreres edicions d’’Operación Triunfo’. Tot i això, no té pressa a l’hora de donar forma a la seva carrera musical. L’any passat va debutar amb el senzill ‘Quizás’, i ha esperat fins ara per a donar-li continuació: acaba d’estrenar ‘Black’, un tema que deixa intuir el seu costat més fosc i pessimista. Aprofitem la seva visita per conèixer aquest vessant, descobrir els seus principals referents i corroborar el que ja ens va anticipar Andrea Villalonga: Agoney és tot dolçor.

Per completar el programa, ens visita també la valenciana Ley DJ, que des de fa anys agita les festes de Barcelona i alguns dels principals festivals de l’estat amb les seves sessions, en les quals conviuen l’indie, el pop i l’electrònica. I per al “top 3” de la història del pop, no ens movem dels anys 80: Wham!, Madonna i U2.

A més, toca una nova entrega de ‘Cuando tú vas’, la nostra secció dedicada als “samples”, aquesta setmana amb els nous temes de The Black Eyes Peas amb J Balvin, i Fat Joe amb Cardi B i Anuel AA.

I l’Alvie ens destaca el pop més alternatiu, que també està d’estrena, amb el nou vídeo de Charli XCX i el primer àlbum de Caroline Polachek en solitari.

Pop fosc, pop colorit, ballable i tendre: pop per a tothom a l’’Habitació 910′ de betevé!