Té la sort, tal com ens confessa, de poder-se dedicar plenament a la música: Cora Novoa és productora d’electrònica i pot presumir de comptar amb reconeixement internacional. Acaba de publicar la primera part d’una trilogia, ‘Mental Diary’, que presentarà al Loft de Razzmatazz el proper dissabte 13 d’abril. Però les seves influències, com podreu comprovar, són ben dispars, i amb molta presència del hip-hop de finals dels anys noranta, com Lauryn Hill o Mariah Carey.

En canvi, les influències de Nadia Leal, l’altra convidada d’aquest programa, provenen principalment de la indústria britànica: en la seva biblioteca musical hi trobem Spice Girls, Blur o Take That. Editora musical de la revista Neo2 i representant d’artistes, en la seva conversa amb en Jordi ens descobreix que l’escena queer, també, l’ha acompanyat i marcat en la seva trajectòria.

Però entre conversa i conversa, toca destacar algunes novetats que de ben segur marcaran el transcurs de l’any: el reggaeton de Rosalía amb J Balvin i El Guincho ja opta a convertir-se en la cançó de l’estiu, i Ariana Grande no pot parar de crear i ens presenta un duet amb la seva còmplice i amiga, Victoria Monét. A més, l’Alvie ens destaca l’esperat àlbum de la joveníssima Billie Eilish, possiblement el debut més celebrat del 2019.

El pop agafa embrenzida i el trobes tot aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!