Ciccio ja és una de les criatures preferides de l”Habitació 910′, i el confinament no evita que ens torni a visitar, aquest cop des de casa seva, des d’on ens regala una actuació en directe per presentar-nos el seu darrer tema, ‘Mi droga’. A més, aprofitem per demanar-li una petita selecció musical, i ens porta cançons que evoquen, segons diu, possibles retrobaments, passionals i sentits, amb una exparella.

Des de València també ens arriba música fresca: Javi, Azu i Diego formen Malabbabba, conjunt queer que haurem de tenir ben controlat. Acaben de presentar la seva darrera cançó, ‘Mala baba’, una declaració d’intencions que té un clip ple de cares que podreu reconèixer. També ens fan la seva selecció, que deixa clares les seves influències, que van des de Kylie Minogue a la misteriosa M¥SS KETA.

Entre les novetats destacables, el sorprenent gir tendre de C. Tangana (haurà convençut als nostres amfitrions?), l’inminent nou àlbum de Charli XCX o l’èxit estiuenc de Gente de Zona amb Becky G.

I donarem gas a la màquina del temps per fer sonar Michael Jackson, la seva germana Janet o els Pet Shop Boys.

El millor del pop us el seleccionem aquí, a l’’Habitació 910’, de betevé!