Melòman, mitòman i orgullós del seu barri, la Trinitat Vella, al que anomenen carinyosament ‘La Trini’. D’allà s’escapava Carlos Bayona els caps de setmana per a buscar vinils al centre de Barcelona. Els seus predilectes? Roxette i Depeche Mode. D’aquells en va acabar sent president del club de fans i… I la resta ens ho explica al programa! No us el perdeu defenent la música dels anys 80 però abraçant sense vergonya la nova onada de “perreo i reggaetón”.

I en dies plens de revolta, la nostra col·laboradora experta en tendències, l’Alba Riera, ens parla d’activisme a les xarxes, de les estrelles més conscienciades i d’una generació, la Z, que té, com a màxim exponent de lluita, a la joveníssima Greta Thunberg. A més, comentem amb ella les respostes que heu enviat a la pregunta que ens llençava el mes passat, i us proposa, per aquest, una entretinguda enquesta.

I precisament de protesta han volgut parlar, també, des del MIRA 2019. Per a l’edició d’enguany, que es durà a terme la propera setmana, del 5 al 9 de novembre, volen destacar el paper de l’art i la tecnologia com a eines per a la transformació del futur. La seva codirectora, l’Aida Rodríguez, ens fa cinc cèntims del que podem esperar d’aquest proper MIRA mentre ens deixa viatjar al seu passat a través de la seva selecció musical, que inclou Justin Timberlake i Michael Jackson.

Celebrem, a més, l’èxit immediat de la col·laboració entre Bad Gyal i Omar Montes, i escoltem el més nou de Selena Gómez, Kesha o Tinashe, entre d’altres.

La nit dels morts vivents, a l’Habitació 910, és una nova constatació de com de viu està el pop! Ens acompanyeu?