CARLA, natural de Vic, debutava el 2016 amb ‘Night Thoughts’ i el mes passat li donava continuació amb ‘Kill a feeling’, el seu segon àlbum. Tenia clar que volia que aquest nou treball fos encara més ballable. També ha resultat ser més lluminós, però això, ens diu, ha vingut sense buscar-ho. Coneixem més a fons la CARLA fent un viatge (en cotxe, amb la radio o els casettes sonant!) per les cançons que han traçat el seu camí i que han marcat el seu so.

De qui també descobrim la seva banda sonora particular és de Fransie Klaas, que ens sorprèn portant-nos a The Black Eyed Peas alhora que els Chocolate (els de ‘Mayonesa’, recordeu?). No para d’estrenar nova música, de la que destaquem el seu darrer vídeo, ‘Flooded’, que l’ha fet virar cap al “dancehall” de manera molt natural. Descubriu-ho en aquesta visita a l’’Habitació 910’, on també hi ha hagut espai per a l’espiritualitat!

I en plena onada de calor, dos titans de la música llatina actual s’han proposat fer pujar encara més les temperatures. Si, estem parlant de Bad Bunny i J Balvin, que la setmana passada publicaven un EP conjunt per sorpresa.

També tenim nou senzill de la Mala Rodríguez, vídeos de Madonna i Aitana amb Lola Indigo i ‘Clarity’, el nou treball de Kim Petras que recull tots els senzills publicats les darreres setmanes.

Un programa atapeït del pop més variat… No us el perdeu! Us esperem aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!