Tan sols un any més tard que visités l’’Habitació 910’ per presentar ‘Wasted’, rebem de nou l’artista. Ens ha sorprès amb el gir sonor de ‘Disco China’: ara les guitarres prenen el protagonisme als sintetitzadors i ha deixat de banda l’anglès per cantar-nos en castellà. Això, ens explica, es tradueix en uns directes més enèrgics, cosa que podrem comprovar a la sala Sidecar de Barcelona el proper dissabte 8 de juny.

Però abans, tenim una cita la setmana vinent al Fòrum: arriba el Primavera Sound i podrem trobar-nos la Brigitte, tal com ens confessa, a primera fila del concert de J Balvin. I és que el pop i el reggaetón estan de celebració: s’ha acabat l’snobisme de considerar-los estils indignes.

Carly Rae Jepsen, que acaba de publicar un fantàstic ‘Dedicated’ ple de hits pop, és una altra de les artistes que podrem veure al festival i a qui dediquem una estona en aquest programa.

I la ressaca d’Eurovisió encara ens dura: escoltem la cançó guanyadora, destaquem ‘Soldi’, la proposta d’Itàlia, i defensem l’actuació de Madonna.

Hi afegim les novetats musicals més fresques i ja tenim una ‘Habitació 910’ ben plena… Us hi fem lloc? Aquí a betevé hi ha lloc per tothom!