Barcelona és multicultural, Barcelona és cosmopolita. Barcelona és pop i també ho són les criatures que l’habiten. En aquesta tercera temporada de l’’Habitació 910’ decidim descobrir i fer homenatge a algunes d’aquestes i convidar-les setmanalment a parlar de la seva connexió amb la cultura popular i amb la nostra ciutat.

En aquesta primera ocasió, parlem amb Arnau de la Eygee, ballarí i coreògraf que, com bé ens diu, prefereix identificar-se com “artista”. A través d’icones com Lady Gaga, Michael Jackson o Madonna parlem de la dansa dins de la música i la importància de l’atracció visual a través de la moda, però també de la seva relació directa amb la ciutat a l’hora d’explorar-hi la dansa, sigui al carrer o a l’escenari.

I encara hem de tornar a mencionar a Lady Gaga, ja que és una de les veus que participen en un dels àlbums que més celebrem aquesta tardor: ‘It’s about time’ és l’exquisit retorn dels llegendaris CHIC.

Parlant de llegendes: Cher acaba de publicar ‘Dancing Queen’, el seu llarg tribut a ABBA, i Madonna per la seva banda s’ha passat a la cosmètica…

I entre safreig i notícies extra-musicals de les estrelles, encara podem estrenar algunes de les macro-col·laboracions de la setmana o recomenar-vos un nom: Kim Petras.

Barcelona és pop, nosaltres som pop… i vosaltres? Sabem que si, així que vinga, entreu a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part