Tot i que la declaració de l’estat d’alarma va fer-li aturar els plans de presentació del seu àlbum debut, ‘El chico de la doble A’, Baaldo no ha perdut l’entusiasme que l’ha fet arribar fins aquí. Ritmes que són tendència, ganes de divertir-se i orgull per la seva terra impregnen les seves cançons, com demostra especialment el seu darrer senzill, ‘Vull ballar amb tu’, en col·laboració amb el malagueny Warmi. I tot aquest univers ve influenciat, molt clarament, per les artistes que trobem a la seva “playlist” personal, com Lady Gaga o Rosalía.

Tenim també una altra visita telemàtica: l’Enzo Fontcoberta, youtuber i activista amb qui xerràvem la temporada passada, ens ha fet una selecció especial d’aquella música que l’ha acompanyat en aquest confinament. No ho dubteu: també hi inclou un clam a favor de les revoltes que estan cobrint els Estats Units i un clam per posar fi al racisme.

I a més de les novetats, que venen totes de les artistes espanyoles que més ho estan petant, seguim celebrant un any ple d’èxits eterns: l’any 2000, amb el nou mil·lenni, ens va portar el debut d’Anastacia, els primers Grammy Llatins, la reafirmació de Britney Spears o els primers èxits de blink-182.

La desescalada es fa més fàcil amb el millor pop, i aquest el trobareu a l’’Habitació 910’ de betevé!