No, la màquina del temps no està espatllada, no es tracta de cap avaria que ens hagi deixat tirades, perdudes al passat sense possibilitat de tornar als nostres dies. Som nosaltres que, com a criatures nostàlgiques que som, ens hem trobat ben còmodes entre les cançons de Mecano, Madonna, Roxette o OBK. El 1992, la indústria musical era un popurri ben eclèctic en què les guitarres del grunge i el pop més fosc convivien amb el moment àlgid del house o els sintetitzadors de la dècada passada que no es resignaven a desaparèixer. Amb tot, ens va portar artistes i cançons mítiques que avui volem seguir reivindicant.

No abandonem, però, l’actualitat, i entre la suposada botifarra de Shakira, el suspitós plagi de Rauw Alejandro a Space Surimi o l’opinió de Maluma sobre el mundial de Qatar, el safareig està assegurat! A més, l’Alvie, que ja torna a ser al plató, ens repassa les darreres novetats del pop més underground i avantguardista.

També és pura actualitat Swallow X, artista que ja és com de la casa, i que ve a presentar-nos la seva última mixtape, ‘Harajuku’, que va publicar aquest estiu. I no és l’única visita de la tarda: entrevistem l’Eric Turau, dissenyador d’AFT-R, una marca de sabates de plataforma gens recomanada per a persones que busquin la discreció i la sobrietat en la seva vestimenta.

I la Carla Junyent, que ja ha recuperat el seu micro rosa, se’n va fins al Christmas Market Solidari, que té lloc aquest cap de setmana a la Casa Capell de Barcelona, per mostrar-nos perquè s’ha convertit en un mercat nadalenc de referència. Vols més plans per als propers dies? Doncs agafa paper i bolígraf que te’n direm uns quants més a l’agenda pop!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: