L’any 2017 Andrea Vilallonga no només va aparèixer a totes les pantalles gràcies a les seves classes a l’acadèmia d’’Operación Triunfo’, sinó que, a més, va publicar ‘Mírate’, el seu primer llibre, en què desenvolupa les claus del seu mètode propi. Defuig de les etiquetes “assessora” i, fins i tot, “consultora”, així que el millor serà que entreu a l’’Habitació 910’ i deixeu que us ho expliqui aquesta experta en comunicació i imatge pròpia (que no estètica!). Naturalment, farem una mica de safareig dels “triunfitos” i coneixerem el seu “top 3” de cançons pop de la història, protagonitzada per tres llegendes.

A més, ens visiten, també,, la Berta Segura (DMentes) i la Berta Gómez (La Fronde) per presentar-nos WomenZ, un festival que celebra les dones del futur pel que han passat Ms Nina o María José Llergo. Amb elles obrim un debat sobre la generació Z i les característiques que la defineixen i ens expliquen què trobarem en la propera edició del festival, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre al carrer dels Abaixadors, 10.

I sabor nacional pel que fa a novetats musicals! Fangoria avancen nou treball amb senzill i vídeo, i Alba Reche (OT 2018) comença a mostrar què podem esperar del seu debut.

Pop, pop, pop i, com sempre, molt de poder femení a l’’Habitació 910’ de betevé!