L’Alex protagonitza una nova entrega de la recent estrenada secció ‘Barcelona és Pop’. La seva inquietud artística el porta a coquetejar amb diverses cares de l’entreteniment, i totes elles tenen, com a denominadors comuns, la nit i l’escenari. Forma, amb l’Alvie, la banda d’electro-pop queer Monsieur Cactus, ha girat per Espanya amb ‘Grinder: el musical’ i ara fa moure mitja Barcelona punxant en varies festes. A través d’artistes i cançons que l’han marcat, repassem la seva relació amb aquest món i la nostra ciutat.

Qui també ens fa moure són Drake i Bad Bunny, que s’acaben de marcar una col·laboració en la que podem escoltar al canadenc rapejar en espanyol. Però la reina de les col·laboracions és Nicki Minaj, i aquesta vegada s’ajunta amb les Little Mix per a reivindicar les dones “com elles”.

Molt més calmat – com ens té acostumats – és el nou senzill de Mariah Carey, que enuncia finalment el seu retorn: el proper mes de novembre arribarà ‘Caution’, el seu quinzè àlbum d’estudi.

I per acabar, tenim notícies de Selena Gómez o Ariana Grande, dos estrelles que sembla que no passen pel millor moment… I per això està el pop, per curar ferides i empènyer-nos cap amunt!

I per això està l’’Habitació 910’, per portar el millor pop a betevé… Ens acompanyeu?

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: