Un centenar de persones han participat a la festa organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font d’en Fagues. Des de les 10 del matí, s’hi han fet diverses activitats i actuacions. A les 14.30 h hi havia arrossada popular i després de dinar s’ha dut a terme la mostra musical del barri, en què diversos grups i cantants han actuat davant de la masia. En acabar hi ha hagut els parlaments.

A la mostra musical s’han interpretat cançons ‘Cabaret’ o ‘Frozen’, entre moltes d’altres, amb actuacions ben vistoses i originals. Hi han actuat grups com el Cor PreJove, el Cor Jove, l’orquestra JOFF, el Combo Jove i el Grup Vocal de Pop a Capella & BeatBox, entre d’altres.

El veïnat de Font d’en Fargues fa 12 anys que demana que la masia es rehabiliti per convertir-la en un equipament públic. Un cop l’Ajuntament va aconseguir la propietat de la masia, van començar els tràmits i les obres per rehabilitar-la. L’any vinent, quan acabin una part dels treballs a la masia, s’inaugurarà el nou curs com a Escola Municipal de Música d’Horta-Guinardó. L’edifici històric de Can Fargas està integrat per un conjunt d’edificacions de diferents èpoques; el més representatiu és la torre medieval, que té la categoria de bé cultural d’interès nacional.