Els operaris de la companyia de gas han estat treballant aquest divendres al vespre davant del número 524 del carrer de València. Sota la pluja intermitent, han preparat una connexió de les canonades perquè els veïns puguin recuperar el subministrament de gas, encara que sigui de manera provisional mentre s'acaba de renovar tota la instal·lació de l'edifici. Durant aquests dies de fred intens, els veïns han hagut de recórrer a aparells elèctrics. FRANCESC GARCIA, veí "Amb el fred que ha vingut aquests dies, la gran majoria de veïns hem hagut d'anar a comprar aparells elèctrics, amb la conseqüència que ara estem pagant més car que mai l'electricitat. Cadascú sobreviu com pot, però és desagradable, molt desagradable aquesta situació." En Francesc ha canviat els fogons per una petita cuina de càmping i ha afegit una estufa al mobiliari del menjador per poder mantenir a una bona temperatura el pis. Una seixantena de veïns han hagut de conviure amb aquesta avaria durant tres setmanes. El gas els va marxar el vespre del 6 de gener.

Ja han passat tres setmanes i els veïns dels números 524-526 del carrer de València encara no tenen gas. El 6 de gener Gas Natural va detectar la fuita i va optar per tancar la clau de pas de l’immoble per seguretat. L’administrador de la finca els va assegurar que en pocs dies estaria llest, però des de llavors no s’ha posat de nou en contacte amb els veïns. Tot i així, aquest divendres al vespre un grup d’operaris han preparat una connexió de canonades provisional perquè es pugui recuperar el subministrament mentre es treballa en una solució definitiva.

Durant aquests dies de fred intens, els veïns han hagut de recórrer a aparells elèctrics. El Francesc, veí del sisè pis, ha canviat els fogons per una petita cuina de càmping i ha afegit una estufa al menjador per mantenir una bona temperatura a l’habitacle. Lamenta, però, que hagi hagut de fer servir aquests aparells en un moment en què el preu de l’electricitat “s’ha disparat”. Segons han informat els operaris, és possible que aquest dissabte al matí els veïns ja puguin recuperar el subministrament, encara que sigui de manera provisional mentre s’acaba de renovar tota la instal·lació de l’edifici.