El Jordi és un dels nous usuaris dels horts urbans de la masia de Can Mestres. Fa anys que està jubilat i per ell treballar la terra és una forma d'ocupar el temps lliure que té. JORDI CAMINAL, usuari de Can Mestres “Entre que al matí vaig al gimnàs, després vaig a comprar amb la senyora i després vinc a l'hort aquest i en tinc un altre a un altre lloc, ja no tinc temps per res.” Tot i que no fa ni un mes que va començar a llaurar aquest hort i assegura que tot el que sap d'agricultura ho ha après de forma autodidacta, el Jordi ja ha plantat enciams, apis, cols i alls. JORDI CAMINAL, usuari de Can Mestres “De temporada, tot el que es pugui sembrar. Hi aniré posant llavors i a veure tot el que va creixent. Com que no tinc néts petits, veig com surten les plantes.” Però en aquest espai no es cultiva només la terra. Les relacions socials també són molt importants. “He venido tarde pero tenía 10 lechugas que me dejó el vecino y he venido a plantarlas. Hoy no tenía que regar. Buenas fiestas vecino.” El contracte per treballar aquesta vintena de parcel·les té una durada de cinc anys.

El Jordi és un dels nous usuaris la Masia de Can Mestres. Està jubilat i és la primera vegada que es presentava al sorteig d’una parcel·la en aquests horts urbans. Assegura que és autodidacta i que per ell treballar aquesta terra és una forma d’estar ocupat.

Va començar a llaurar l’hort a principis de mes i de moment ja hi ha plantat enciams, apis, cols i alls. “Sembraré tot el que sigui de temporada. Aniré posant llavors i a veure tot el que va creixent. Com que no tinc néts petits, veig com surten les plantes.”, afirma el Jordi.

Els horts urbans de Can Mestres són els més antics de la ciutat. Es van inaugurar el 1997 i té 51 parcel·les de 40 metres quadrats cadascuna. Ara estan tots ocupats. Tot i això, per poder accedir-hi cal tenir  65 anys, estar jubilat, ser resident del districte i no haver estat adjudicatari anteriorment d’un espai d’aquestes característiques. El contracte té una durada de cinc anys.