Nou servei dels comerços de Sants per portar la compra a casa del client. Es diu E-company i el funcionament és ben senzill. La botiga es posa en contacte amb l'Hugo a través de WhatsApp i en qüestió de minuts el cotxet elèctric està a l'establiment. HUGO GARCIA, director d’E-company “Emissions zero, despesa mínima i sobretot que el comprador pot anar còmode. La qüestió és que la gent vagi còmoda a comprar i no hagi de pensar que ha d'anar carregat. Per tant, ell es desprèn d'aquesta part.” Aquest cotxe dóna servei a 500 botigues que formen part de quatre associacions de Sants i les Corts. La iniciativa, tot i estar en fase de proves, ha tingut molt bona acollida entre els comerciants i els usuaris. VANESSA SÁNCHEZ, farmàcia Boada “Ara és una novetat, però la resposta és bona perquè és per a persones grans o persones que es troben malament. Els podem oferir un servei diferent.” MARTA FARRÉS, usuària “M'ha anat bé, perquè no m'anava bé carregar-ho en aquest moment. És per la meva àvia que és així ja gran i la veritat és que molt bé.” El servei va a càrrec del comerç i és completament gratuït per a l'usuari. Tot amb la finalitat de fomentar l'activitat comercial al districte.

E-company és un servei nou al districte de Sants-Montjuïc i únic a la ciutat. El funcionament és molt senzill. El botiguer es posa en contacte amb l’Hugo, creador de la iniciativa i conductor del vehicle elèctric,  a través de WhatsApp i en uns minuts ell està a la botiga per portar els paquets i el client a casa seva. És un servei completament gratuït per al comprador que paguen els comerços per tal de fomentar l’activitat comercial a la zona.

Va començar a funcionar fa tres mesos i, tot i estar en fase de proves, ha estat tot un èxit. Ja s’han adherit a la iniciativa 500 botigues dels eixos comercials Sants Establiments Units, Comerç Mercat Nou, Sants-Les Corts i Creu Coberta. E-company ha estat preseleccionada al programa Prototyping de l’Ajuntament de Barcelona de projectes pilots per crear empreses innovadores a la ciutat.

De moment només disposa d’un vehicle però el seu creador té previst augmentar-ne la flota i donar servei a altres barris de la ciutat.