"Ja estem vestidetes, gairebé preparades, ens han posat fins i tot la floreta als cabells i ara el que ens falta és el toc màgic. Apa nena, ja hi podem anar!" Són els moments previs a l'inici de la XIII Mostra de Teatre de la Gent Gran de Sarrià - Sant Gervasi. I no sembla que els nervis siguin un problema. EMILIO ROVIRA "Oh, si surt, surt; si no, m'ho invento. És igual, no hi ha cap problema." ISIDRO MUÑOZ "Bien bien, tranquilos, la gente está muy tranquilita." ISABEL MATEOS "Gens ni mica, quan pugem a l'escenari allà estem, som les dives, 'somos las reinas'." Aquest any hi han participat els grups de teatre de Can Castelló, del Centre Cívic Vil·la Florida i de l'Elèctric. Aquesta és una cita anual en què els diferents tallers teatrals de cada entitat mostren la feina feta i comparteixen experiències. JORDI BADIA, director del Casal de Gent Gran Can Fàbregas "Realment tu els veus assajar i veus que gaudeixen moltíssim del tema. Tot i que de vegades surten problemes de memòria, surten problemes de... però bé, se supleixen amb una mica d'improvisació, se supleixen amb els companys que t'ajuden a sortir una mica de tot plegat." ISIDRO MUÑOZ "Una cantina mejicana donde hay música y duelos de amor, ¿no? Y después terminamos, cerramos nosotros toda la programación con un 'Gracias por venir'." El teatre és una activitat molt recomanada per a la gent gran, perquè és un bon exercici de memòria i un bon lloc per conèixer gent i mantenir una vida social que alguns perden en jubilar-se. EMILIO ROVIRA "Serveix una mica d'esbarjo també, oi? Per canviar una mica el ritme de la vida que fas habitualment, de jubilat, és clar." Aquest any, a més, la mostra s'ha fet en un teatre completament renovat i per a molts dels actors aquest ha estat un al·licient afegit.

Sarrià celebra la 13a Mostra de Teatre de la Gent Gran. Aquesta cita anual està organitzada per la comissió de la gent gran del districte, que agrupa la feina dels diferents col·lectius en un escenari per compartir una experiència que consideren molt beneficiosa.

Com cada any, la Mostra de Teatre de la Gent Gran de Sarrià – Sant Gervasi s’ha fet al Teatre de Sarrià. Aquest any hi han participat tres grups d’entitats de gent gran del districte. Aquesta és una cita anual organitzada per la comissió de la gent gran del districte, que cada any  agrupa la feina dels diferents col·lectius en un escenari perquè puguin compartir l’experiència. A més, també és una manera de promocionar una activitat molt recomanable per a la gent gran, perquè és una manera lúdica i entretinguda d’exercitar la memòria.