El govern municipal ha aprovat el projecte d’un nou equipament públic a Torre Baró. El nou casal de barri serà un espai sociocultural que promocionarà les iniciatives de les entitats socials, culturals i veïnals de Torre Baró. Les obres per adequar l’espai, de 1.450 metres quadrats, s’iniciaran abans de l’estiu i duraran 10 mesos.

El casal de barri se situarà a la primera planta d’un edifici nou situat al número 5 de l’avinguda de l’Escolapi Càncer. Serà un element dinamitzador més de la renovada plaça de l’Eucaliptus.

El centre estarà distribuït en tres zones. Una serà els espais reservats per a l’associació de veïns del barri, la de gent gran, un magatzem, una aula de cuina i una sala de reunions i serveis. En una altra zona hi haurà l’espai d’acollida i la sala polivalent. Al tercer bloc hi haurà les aules taller, serveis i les dues sortides del local. També s’hi farà un buc d’assaig.

El casal tindrà dues entrades, una a la planta baixa que dóna al carrer de l’Escolapi Càncer, i una altra des de la primera planta, als carrer de Castelldefels. L’edifici que acollirà el casal és un dels adquirits per l’Ajuntament a l’agència immobilària Regesa. El pressupost total previst per al projecte és de 1.358.000 euros.