ANTONI FALCÓN, paisatgista i mestre jardiner "Necessitàvem portar material i pujar-lo aquí dalt aquí. Hem portat de l'odre de 16 camions de material entre testos terres, drenatges, plantes.Tot això amb unes complicacions enormes perquè estem a un setè pis. S'ha de pujar tot amb grua, s'ha de tallar el carrer, només es pot treballar els diumenges. Una operació logística fonamental."

A partir d’ara, a la setena planta de l’Hotel Palace es poden degustar còctels en un entorn de més de 50 espècies vegetals i amb unes vistes panoràmiques sobre Barcelona de 360 graus. El jardí, que s’ha anomenat Diana i s’ha dissenyat segons l’estil noucentista, inclou pèrgoles, fonts, un estany i també una piscina. Pel que fa a la vegetació s’hi han plantat rosers, gessamins i flors aromàtiques pròpies de la vegetació mediterrània, a més d’arbres fruiters i un hort de luxe. L’espai romàntic s’ha inspirat en el quadre de Ramon Casas ‘Interior a l’aire lliure’ i en el jardí de la casa de Francesc Cambó.

Per fer-lo realitat s’han necessitat 16 camions de material i dos tràilers de sorra. Segons el paisatgista i mestre jardiner Antoni Falcón s’ha hagut de pujar “tot amb grua”, fet que ha requerit tallar part de la Gran Via de les Corts Catalanes, i només s’ha pogut treballar els diumenges. Ha estat “una operació logística fonamental amb unes complicacions enormes”, destaca Falcón.