Aquest és l’estat d’algunes grades del carrer de la Tapineria quan no han passat ni 30 dies de la seva reforma. Això confirma els temors que tenien els veïns de la zona abans que s’acabessin les obres. DINA ESTHER RAZENJ, impulsora de la plataforma El Barri és Nostre “És un constant de “skaters” i la gent del bar, o sigui, hi ha un bar aquí al costat del carrer de la Tapineria i la gent del bar surt, seu a les grades que han fet i fan molt de soroll.” Afirmen que aquesta situació es produeix gairebé cada dia a partir de la tarda nit., però que la situació es podria haver evitat si l’Ajuntament hagués incorporat alguna de les seves propostes al projecte. DINA ESTHER RAZENJ, impulsora de la plataforma El Barri és Nostre “Els veïns vam decidir, entre tots, que seria una bona idea fer una zona de gespa que no estigui tot amb ciment perquè podria ser una bona opció perquè els “skaters” no poguessin patinar per aquí.” Els sorolls i els patinadors no són l’únic que els preocupa, també han aparegut grafits a la muralla. Els veïns esperen ara que el districte els rebi per trobar una solució a aquests problemes d’incivisme.

Els veïns del carrer de la Tapineria denuncien que fa un mes que han de conviure amb sorolls. Asseguren que aquesta situació és propiciada per la nova zona que s’ha creat arran de la remodelació del carrer. Ara esperen que l’Ajuntament prengui mesures per millorar la convivència a la zona.

Els veïns asseguren que els sorolls els provoquen el mal ús que fan algunes persones de la remodelació del carrer. Afirmen que els patinadors i altres persones que es concentren a la zona, principalment a les nits, compliquen la tranquil·litat i el descans. Els veïns van alertar que això podria passar amb el projecte municipal de remodelació del carrer. Aquestes obres s’han fet per connectar la zona de la Catedral amb la plaça de l’Àngel, i s’ha recuperat una zona de pas que ja existia al segle III i també l’entorn de la muralla per als ciutadans. Els veïns de la zona demanen accions a l’Ajuntament per evitar l’incivisme.