‘Les fantasies de la Gisela’. Així es titula el curtmetratge que aquests dies estan rodant un grup de joves a La Fontana. Ho estan fent en el taller organitzat per l’associació Càmeres i Acció. DAVID FERNÁNDEZ, Càmeres i Acció “Han volgut fer un curtmetratge del món dels somnis, com aquelles coses que somniem a vegades a la vida acaben succeint.” És la primera vegada que poden utilitzar una càmera professional. A més, aprenen com il·luminar una escena o com s’enregistra el so. Ho han fet tot ells, des de la creació de la història a l’elecció de les localitzacions. XAVI ROIG “Gravem, fem de personatges i també gravem la veu i ens ho passem molt bé gravant i riem molt.” BERNAT GUARDIA “Experimentar i veure com es grava una pel·lícula de veritat, o sigui quan veus una pel·lícula al cine penses i com ho fan això? Aquí ens ho ensenyen i tal.” DAVID FERNÁNDEZ, Càmeres i Acció “Fer-se una idea que al final arribar a construir una història audiovisual és menys complicat del que a vegades ens imaginem.” El curtmetratge es podrà veure d’aquí a un mes al web de Càmeres i Acció. L’entitat és coneguda per la seva tasca d’intervenció social fent ús de les eines audiovisuals.

El taller Fem curtmetratges! està dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys perquè visquin l’experiència de fer un curt. Els joves que han estat aquests dies treballant amb Càmeres i Acció a La Fontana, a Gràcia, han pogut viure totes les fases, des de la configuració del guió, a l’elecció de les ubicacions. Amb el rodatge del curt que han titulat ‘Les fantasies de la Gisela’ han pogut estar a tots dos costat de la càmera, des d’interpretar a gravar amb aparells professionals, enregistrar so, etc.

El treball final, fruit de la participació de tots els joves, es podrà veure d’aquí a un mes al web de Càmeres i Acció. L’entitat és coneguda per la seva tasca d’intervenció social fent ús de les eines audiovisuals.