Al voltant d’un centenar de persones han han tallat des de les 20 h la cruïlla entre l’avinguda Meridiana i el passeig de Fabra i Puig. Es tracta de la 23a jornada consecutiva de mobilitzacions des que es va conèixer la sentència del judici del procés. El CDR Catalunya ha donat suport, un dia més, al centenar de veïns que han mantingut viva aquesta protesta.

Entre crits de “llibertat presos polítics”, prop d’un centenar de persones convocades pel CDR Sant Andreu han ocupat els dos sentits de la circulació. Durant els primers minuts, s’han viscut picabaralles puntuals amb alguns motoristes que volien continuar circulant per l’avinguda. Tot i així, els manifestants han evitat que passessin i, com la resta de conductors, s’han vist obligats a fer mitja volta o desviar-se cap a dalt per el passeig de Fabra i Puig.

El CDR Horta-Guinardó també ha cridat els manifestants a sumar-se al tall diari, després de l’assemblea oberta que havia convocat, també a l’avinguda Meridiana, a les 19 h. En la mateixa línia, des de la seu de la CUP de Sant Andreu també han instat el veïnat a mantenir la protesta. A més de les habituals proclames demanant la llibertat dels presos, unes 20 persones han ballat sardanes al bell mig de la cruïlla en un ambient més lúdic.