'Hoy sábado, mañana viernes' és el títol de la pel·lícula que estan preparant aquest grup de 15 actors. Es reuneixen dos diumenges al mes per tirar endavant aquest projecte. ADRIÀ LORCA, director del projecte "On ho faig? On ens reunim? És clar, trobar-nos en bars, en restaurants o qualsevol lloc, el primer dia et reuneixes, el segon també, però després la butxaca diu 'no'. No és el mateix que estar en un local. Llavors, jo coneixia ja Santa Tecla. Si necessitem tres taules aquell dia, ens posen tres taules, si necessitem un sofà... Aquest local, és que l'utilitzem per tot, l'utilitzem per fer festes, per reunir-nos seriosament, ho podem utilitzar per tot, fins i tot el tema del càsting ja hem parlat que segurament el farem aquí." Des de fa dos mesos es reuneixen a Santa Tecla 11. Aquest local era un pàrquing que la Carmen Martí i la seva germana van decidir convertir en un espai polivalent per a activitats i negocis temporals, com per exemple les "pop-up", botigues o experiències efímeres. CARMEN MARTÍ, Santa Tecla 11 "Lo que nos gustaba era el mundo de la 'pop-up', pero nosotros no somos 'pop-up', nosotros ofrecemos el espacio. Vemos que es verdad que la gente alquila por días, horas, semanas, meses, pero tenemos que dar un valor añadido, es que la gente tanto del barrio, como de Barcelona, sepa que aquí suceden cosas." Des del mes de setembre el local ha acollit un "outlet" de roba infantil, una "pop-up" de llums, una mostra d'artesans d'una plataforma en línia, la creació d'una pel·lícula o festes privades. La Carmen defineix l'espai com un contenidor en què les marques col·loquen tot el contingut. CARMEN MARTÍ, Santa Tecla 11 "Tener un espacio físico para todo lo que es 'online' va a ser una realidad, las marcas al fin y al cabo, no van a invertir en locales, un alquiler fijo creo que ya ha pasado a la historia."

Els locals que es lloguen per dies cada cop tenen més presència a la ciutat. És el cas de Santa Tecla 11, a la Vila de Gràcia. Aquest espai polivalent neix en un antic pàrquing que es reconverteix en un espai multidisciplinari.

Santa Tecla 11 dóna sortida a activitats i negocis temporals, com per exemple les “pop-up”, botigues o experiències efímeres; els “outlets” o botigues d’estocs; exposicions d’art, espai de treball o festes privades.

La Carmen i la seva germana han creat aquest projecte, que vol oferir una agenda pròpia i assessorar les activitats que s’hi generen. El setembre passat va obrir les portes i han vist com creix la demanda d’espais per dies per part sobretot de negocis en línia que volen mostrar-se físicament de manera temporal.