EDUARD FREIXEDES, regidor del districte de Sant Martí: "Als veïns ja els hem dit que per escoltar i treballar amb tothom necessitem temps i això vol dir que nosaltres el tema de les terrasses fins al setembre no començarem a veure com ho hem de regular". "A ningú no se li passa pel cap una rambla sense terrasses però ara hem de veure com ho modulem perquè les terrasses han de tenir control perquè sinó poden acabar amb la rambla".

El districte de Sant Martí no vol precipitar-se en l’elaboració del pla d’usos de les terrasses de la rambla del Poblenou. En una entrevista al ‘BTV notícies matí’, Eduard Freixedes ha dit que fins al setembre no decidiran res sobre la regulació dels vetlladors. “Hem d’evitar que l’èxit pugui matar la rambla”, ha assenyalat Freixedes.

“Escoltar i treballar amb totes les parts implicades”. El regidor de Sant Martí assegura que la rambla del Poblenou és un passeig viu i dinàmic que “necessita de control perquè, sinó, podem posar-hi fi”. L’ordenança de les terrasses és l’últim pas que queda un cop ja s’ha acordat amb els veïns el tipus de paviment i d’arbrat del carrer. Unes negociacions que s’han allargat un any i mig i que no han estat exemptes de polèmica. “Hem de veure com ho modulem. Amb veïns, restauradors i comerciants hem d’acordar com som capaços de gestionar aquest carrer sense que l’èxit el pugui matar”.