El passeig de Sant Joan també s’ha omplert de parades i activitats per celebrar el dia de les llibres i les roses, dirigides sobretot a un públic infantil. Estudiants de les escoles del barri han creat un plafó amb les seves recomanacions literàries.

‘Dora, l’exploradora’, ‘Mortadel·lo i Filemó’ o ‘Doraemon’ són alguns dels títols que més s’han vist en les parades de llibres del passeig de Sant Joan. Els més petits han tingut un espai dedicat per Sant Jordi. Amb la intenció, també, de descentralitzar la diada del centre de la ciutat i que no només quedi a la plaça de Catalunya, la Rambla o el passeig de Gràcia.

Més enllà de la tradicionalitat, al llarg de tot el passeig s’hi han col·locat parades amb productes artesans com roses fetes a mà. El que més ha cridat l’atenció és la nova iniciativa de minillibres (“bukkis”) de diferents temàtiques il·lustrats i amb punts de llibre fets expressament per a un dia com el d’avui. També s’ha impulsat l’intercanvi de llibres de segon ús, i alguns estudiants han creat un plafó amb els títols dels llibres que recomanen.