Els carrers de Marià Labèrnia i de Labèrnia es transformaran en una zona amb prioritat per a vianants des de la plaça de la Mitja Lluna. L’actuació preveu la renovació del clavegueram i l’enllumenat, el soterrament dels cables aeris, la plantació d’arbres i espècies enfiladisses, amb la corresponent xarxa de reg i la millora de tot el carrer del Panorama, on s’incorpora una vorera, enllumenat i es renoven paviments. Està previst que l’obra estigui acabada l’agost de 2015.

Aquestes obres se sumen a la resta d’actuacions per desenvolupar el Parc del Tres Turons, entre les quals destaquen l’adequació i restauració de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira i la millora dels accessos des dels diferents fronts del Turó.

El Turó de la Rovira, mirador de la ciutat, és un espai patrimonial on es conserven les restes d’una bateria antiaèria construïda durant la Guerra Civil per defensar Barcelona dels atacs de l’aviació feixista. Després de la guerra, les estructures de la bateria van ser aprofitades per bastir-hi el barri dels Canons que, ubicat dins de l’àrea de barraques del Carmel, va perdurar fins l’any 1990. Durant els anys 2010 i 2011, les bateries antiaèries del Turó de la Rovira van ser restaurades i els accessos a l’interior de les construccions van ser clausurats per tal d’impedir-ne l’ocupació.