Estarà al capdavant del districte els propers quatre anys. I ho farà amb el mateix equip de persones que ja hi treballava. És Raimundo Viejo, politòleg, editor i activista i ara nou regidor de Gràcia. Actualment viu a Sant Antoni, tot i que no descarta venir a Gràcia, un districte que coneix per la vinculació que té amb l'Ateneu La Torna i també per la seva afició al cinema. Viejo explica que l'actual situació social l'ha portat a fer el salt a la política. RAIMUNDO VIEJO, regidor del districte de Gràcia "Hem entrat en una fase de crisi, de canvi, en què la ciutadania, hem hagut de fer un pas endavant, és a dir, els que no són polítics professionals, jo professionalment sóc professor d'universitat, ara és l'hora de la gent, ara és l'hora de fer aquest pas endavant." Pel regidor les prioritats a Gràcia són la convivència i la participació. RAIMUNDO VIEJO, regidor del districte de Gràcia "Moltes vegades la participació s'ha entès com una participació plebiscitària, d'aval, de venir a ratificar allò que ja ve fet. No es tracta de fer de la participació un detector de problemes, ni una manera de deixar contenta la gent, o una manera de legitimar les polítiques... no, es tracta d'una forma de fer les polítiques." Viejo continuarà el procés participatiu que es va engegar per definir un nou pla d'usos pel districte. També tindrà cura de la situació del turisme i la regulació del Parc Güell, que assegura que s'ha de revisar. RAIMUNDO VIEJO, regidor del districte de Gràcia "Hem inclòs a l'enquesta que fem des de l'Ajuntament, pel que fa al districte de Gràcia, una pregunta específica sobre el Parc Güell, és a dir, quantes vegades hi anava la gent? quantes vegades hi va ara? han deixat d'anar-hi? Hem detectat que hi ha hagut una caiguda enorme. Aquest espai no ha estat privatitzat, ha estat regulat, el problema és si ha estat regulat de manera correcta, i això afecta tant els gestors com el tipus de regulació que genera." L'educació, la cultura o el comerç de proximitat són altres temes prioritaris per Raimundo Viejo. Ara, però, ja es prepara per viure la primera Festa Major de Gràcia des de dins. RAIMUNDO VIEJO, regidor del districte de Gràcia "Nosaltres acabem d'arribar, respectarem, lògicament, el que ha estat la preparació i ens implicarem. Estarem tot l'estiu a peu de carrer per justament conèixer a fons i tenir una particular cura del desenvolupament de la Festa Major."

El nou regidor explica que la ciutat de Barcelona té les eines per fomentar la participació, però que fins ara “s’utilitzaven com un aval per legitimar les polítiques que s’estaven fent”, per això planteja una participació activa de la ciutadania en la construcció d’aquestes polítiques.

També hi ha altres temes sobre la taula, com educació, cultura, comerç de proximitat i turisme. Pel que fa a aquest últim, el regidor creu que l’Ajuntament ha d’agafar el control per posar-hi ordre. El mateix que aplica a la regulació del Parc Güell. Creu que s’ha de tornar a analitzar la gestió i el funcionament d’aquesta mesura.

Ara, la Festa Major de Gràcia és l’esdeveniment més proper. El regidor la viurà per primera vegada des de dins i assegura que aquest any s’implicaran a fons perquè tot funcioni bé i de cara a l’any vinent potser plantegen alguns canvis.