"Doncs no sé el què ha passat perquè jo vinc cada dia per aquí caminant i està bé. Avui m'he trobat amb la sorpresa que no hi ha llum des de baix i és una mica, inclús, perillós perquè clar està tot fosc i no es veu res i hi ha gent per aquí i no saps... una mica de por sí que fa" "No ens agrada gens perquè ja quan es fa fosc aquesta rambla en concret... sense llum i això, doncs bueno... no convida gaire a la confiança. L'ajuntament hauria d'anar molt en compte i ficar molta atenció amb que un passeig com aquest no es quedi sense llum" "De 10 vegades que passes per aquí, jo que passo sovint perquè vivim aquí a Rambla Badal, 8 no van les quatre escales o de les quatre només en funciona una // Pues fatal, home clar és que no es veu res, vull dir, molt malament. Clar, suposo que s'haurà espatllat, clar, però... molt malament. I està molt bé el que han fet, però, ja que ho han fet i ho estem pagant tots amb els nostres impostos, almenys que ho adeqüin i que ho adeqüin bé"

M’he trobat amb la sorpresa que no hi ha llum des de baix i és una mica perillós“, deia una veïna. La dona, que assegura que hi passa cada dia, es queixava que “està tot fosc i no es veu res i hi ha gent per aquí i no saps… una mica de por sí que fa“.

En el mateix sentit, un matrimoni jove amb dues criatures també es mostrava contrariat: “No ens agrada gens perquè quan es fa fosc, en aquesta rambla en concret, no convida gaire a la confiança“. I aprofitaven per demanar a l’Ajuntament que “pari molta atenció que un passeig com aquest no es quedi sense llum“.

Encara una altra parella qualificava de “fatal” i “molt malament” el fet que faci tres dies que no funciona l’enllumenat públic del passeig. “Suposo que es deu haver espatllat, però molt malament”, deia la dona, que reconeixia que “està molt bé el que han fet, però, ja que ho han fet i ho estem pagant tots amb els nostres impostos, que ho adeqüin bé“.

I és que els veïns es queixen que, des que es van inaugurar a l’agost, els Jardins de la Rambla de Sants ja acumulen diversos contratemps. “El que sí que m’he trobat és que els ascensors o les escales mecàniques no funcionen i quan els arreglen es tornen a espatllar de seguida”, lamentava una veïna, que afegia que “passa el mateix amb la font, cada dos per tres no funciona”.

Una altra veïna assegurava que “cada vegada hi passa menys gent” perquè “de 10 vegades que passes per aquí, vuit no van les quatre escales mecàniques o de les quatre només en funciona una“.