El futur parc temàtic infantil Kids Sagrera s'ubica al triangle ferroviari, una zona molt a prop de la futura estació i del Parc de la Maquinista. Segons ha pogut saber BTV, tindrà una extensió d'entre 15.000 i 20.000 metres quadrats, aproximadament com dos illes de l'Eixample. El projecte original preveu crear zones d'oci infantil a cobert i també una plaça d'esbarjo a l'aire lliure. I també espais per fer-hi circ i teatre amb una capacitat d'unes dos centes persones. A més, hi haurà restaurants i botigues infantils. La previsió és que tingui un aforament màxim de 2.000 persones, però l'Ajuntament calcula que anualment podria tenir 800.000 visitants. Es construirà sobre uns terrenys municipals qualificats com a equipaments. Per això, l'Ajuntament vol treure'n a concurs l'explotació. El projecte ja està a l'ordre del dia de la Comissió d'Economia de demà en què es debatrà i previsiblement s'aprovarà licitar-ne la concessió.

El futur parc temàtic Kids Sagrera s’ubica al triangle ferroviari a Sant Andreu, una zona molt a prop del Parc de la Maquinista i de la futura estació de la Sagrera. El projecte preveu construir-lo en uns terrenys municipals situats en una finca del carrer de Josep Soldevila, 52-56.

Segons ha pogut saber BTV, el parc tindrà una extensió d’entre 15.000 i 20.000 metres quadrats, aproximadament com dues illes de l’Eixample. El projecte original preveu crear “un parc infantil tematitzat” amb zones d’oci a cobert i també una plaça d’esbarjo a l’aire lliure. Hi haurà també dos espais específics per fer-hi circ i teatre amb una capacitat d’unes 200 persones. A més, hi haurà restaurants i botigues especialitzades en jocs i complements infantils.

La previsió és que tingui un aforament màxim de 2.000 persones, però l’Ajuntament calcula que anualment podria tenir 800.000 visitants. Es construirà sobre uns terrenys municipals qualificats com a equipament. Per això, l’Ajuntament vol treure’n a concurs l’explotació. El projecte es debatrà aquest dimecres a la Comissió d’Economia en què, previsiblement, s’aprovarà licitar-ne la concessió. Per tirar-lo endavant, CiU necessita el suport d’altres grups. ERC+Dcat+Rcat està estudiant el projecte per mirar quina posició adopten, a l’igual que el PP i el PSC. Els socialistes destaquen que és un projecte que “s’ha d’estudiar amb deteniment” i per això demanen al govern municipal que els faciliti tota la informació necessària. Des d’ICV-EUiA ja s’han mostrat contraris al projecte.