La nova línia H4 unirà el barri de la Zona Universitària amb el del Bon Pastor, a Sant Andreu. Segons el dibuix que en fa l'Ajuntament, la parada d'inici i final seria aquesta a l'avinguda de l'Exèrcit. I això obligaria a canviar l'origen del 33 que es desplaçaria a la Diagonal. Els veïns no hi estan d'acord. Proposen que el nou H4 faci tot el camí per l'avinguda d'Esplugues i no es desplaci a la part baixa del barri. ROSA MARIA CANALS, presidenta de l'AV Zona Universitària “És inamovible que la parada del 33 acabi on estem perquè és a peu pla per tot el barri. Si volem pujar cap a l'avinguda d'Esplugues tenim el 54 i el 75 i allà podem fer intercanvi amb l'H4. No necessitem més pressió d'autobusos en aquesta zona.” Els veïns de Pedralbes seran els primers en dir la seva en el procés participatiu que es farà per les tres noves línies d'autobús. Serà el 27 d'octubre i aquesta reunió es repetirà, barri a barri, amb tots els veïns afectats pel recorregut d'alguna de les línies.

La nova línia de bus H4 ha de connectar la Zona Universitària amb el Bon Pastor. Tot i que s’havia de posar en marxa el mes de setembre, juntament amb les V11 i V13, el consistori en va endarrerir la implantació per poder consensuar-ne els recorreguts amb els veïns.

Els veïns de la Zona Universitària, a Pedralbes, estan contents amb la nova línia però volen introduir-hi millores al recorregut, com ara la parada d’origen i final. Asseguren que si es deixa tal com està projectat ara, s’hauria de traslladar el començament de la Línia 33, cosa que els generaria molèsties. Per això, proposen que el nou bus circuli per l’avinguda d’Esplugues.