Diada de Sant Jordi amb temps magnífic. El sol s’imposarà de manera clara, la temperatura serà més alta que els darrers dies i s’acostarà als 20 ºC.

Matí: ni un núvol

Divendres radiant de bon matí, amb absència total de núvols en el que serà sense cap mena de dubte el millor dia de la setmana per gaudir del sol i la bonança primaveral.

Cel serè arreu, però amb temperatura matinal una mica més baixa. De bon matí caldrà abrigar-se una mica més, especialment al prelitoral i a la part alta de la ciutat, tot i que el sol farà apujar ràpidament la temperatura.

Tarda: ambient primaveral

A la tarda començaran a arribar algunes bandes de núvols prims que deixaran el cel enteranyinat i que anunciaran un canvi de temps per al cap de setmana, quan ens arribarà indirectament la borrasca Lola.

Temperatura molt suau, amb un ambient per fi primaveral i una màxima que voldrà acostar-se a la marca dels 20 ºC a Barcelona. Es podran assolir i superar puntualment aquests 20 ºC al prelitoral.

La inestabilitat tornarà el cap de setmana

Però aquesta diada de Sant Jordi primaveral no tindrà continuïtat pel que fa al temps durant el cap de setmana.

Els mapes indiquen un dissabte variable en què els núvols podran ser, a estones, molt abundants, tot i que sense pluja.

A hores d’ara sembla que serà entre diumenge i dilluns quan la inestabilitat podrà ser més acusada. No es descarta una mica de pluja (acompanyada de fang) el matí de diumenge i, de nou, dilluns.