ELIZABETH JIMÉNEZ, consellera del PP al districte Ciutat Vella "Por hacer apología de la delincuencia manifestándose al lado de la venta ambulante ilegal y defender en esas manifestaciones, por estar a favor del top manta."

El plenari d’aquest dijous al districte de Ciutat Vella va ser més sorollós de l’habitual. Veïns de diferents barris del districte van omplir la sala per donar suport a la consellera Llum Ventura. El PP va demanar-ne la dimissió immediata per haver participat en manifestacions a favor d’una activitat il·legal com la venda a la manta.

Els veïns van arrencar a xiular i cridar consignes en defensa de Ventura i de la llibertat d’expressió tan bon punt la consellera del PP, Elizabeth Jiménez, va començar a llegir la seva petició. La presidenta del districte, Mercè Homs, amb prou feines va aconseguir que Jiménez acabés la seva accidentada intervenció, ja que els veïns la interrompien constantment.

Finalment, el govern del districte, encapçalat per la regidora Gala Pin, no va acceptar la petició de dimissió, sinó que va explicar que la consellera en el seu temps lliure pot fer el que vulgui sempre que no atempti ni contra els drets humans ni contra el govern municipal.