Mai no s'havia imaginat que els seus dibuixos podrien assemblar-se als dels seus ídols. PERE PÉREZ, il·lustrador de còmics "El meu referent dins el món del còmic va des de Carlos Pacheco, Brian Hitch, Otomo, Kevin Maguire, la tira. Segur que em deixo algun perquè de tots els que t'agraden sempre pots aprendre i agafar alguna petita inspiració." Sempre l'ha apassionat dibuixar, però no va ser fins als 19 anys quan Pere Pérez va convertir la seva afició en una feina. Aleshores va il·lustrar el seu primer còmic a Espanya. PERE PÉREZ, il·lustrador de còmics "Al principi ningú no ho veu clar perquè és una professió poc comuna i et diuen, vols dir que ja podràs viure d'això. Però després quan veuen que et surten feines i els resultats, llavors tothom està content i tothom em dóna suport." Però el Pere no es va conformar i uns anys més tard, gràcies a l'ajuda del seu agent, va fer el salt als Estats Units, on ha treballat per a editorials com Marvel o Valiant. PERE PÉREZ, il·lustrador de còmics "És un dibuix de còmic americà de superherois o còmic d'acció. Hi ha algun toc d'altres coses però bàsicament està dins de l'estil americà. Sempre tendeixes a les mateixes idees, al mateix tipus de dibuix, però cada vegada et va sortint millor." Ha perdut el compte dels còmics que ha il·lustrat, però assegura que durant els darrers set anys n'ha fet un cada mes. Tot i això continua dibuixant amb la mateixa passió del primer dia. PERE PÉREZ, il·lustrador de còmics "El meu objectiu és continuar fent el que faig i passar-ho bé. Trobar cada dia nous al·licients. Hi ha alguns personatges que vols dibuixar però depèn molt de si el guionista que els està guionitzant t'agrada. No hi ha una cosa en particular."

Pere Pérez va començar a dibuixar quan només era un nen i no s’hauria imaginat mai que acabaria publicant-los als seus còmics favorits. Ara aquest veí de la Marina del Prat Vermell pot presumir de ser un dels dibuixants catalans amb més projecció Internacional.

Amb només 19 anys el Pere Pérez va il·lustrar el seu primer còmic a Espanya i quatre anys després va començar a treballar per a editorials internacionals com Marvel, DC o Valiant. Ha perdut el compte dels còmics que ha signat però assegura que durant els darrers set anys n’ha il·lustrat un cada mes. Una dedicació constant que li ha permès aconseguir que els seus dibuixos tinguin tanta qualitat com els dels seus ídols. De les seves mans han sortit còmics com ‘Les Cròniques de la Dragonlance: La Reina de la Foscor’, ‘Action Comics’, ‘Batgirl’ i ‘Smallville Season 11’.